+316 271 883 50 info@snoepkes.nl

Workshops

Workshop snoeptaarten.

Wilt u ook een leuk en uniek verjaardagsfeest voor uw dochter of zoon? Of wilt u een gezellige middag/avond met uw vrienden of familie organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven namelijk workshops snoeptaarten maken.

Over de workshops

We maken een snoeptaart van twee lagen met snoepjes en decoratie. Er wordt eerst uitleg gegeven en dan kunnen we daarna aan de slag. We zullen ongeveer een uur bezig zijn, afhankelijk van de leeftijd. Als iedereen klaar is kunnen we foto’s maken individueel en van de groep samen. Aan het einde pak ik de taarten leuk in, zodat iedereen zijn/haar eigen gemaakte snoeptaart mee naar huis kan nemen.

Zijn er kinderen/volwassenen met allergieën geef dit dan aan ons door. Dan kunnen we hier rekening mee houden. Wilt u taarten maken omtrent een bepaald thema, zoals Halloween of Sinterklaas? Dan is dat ook mogelijk!

Grote groepen.

Bij groepen vanaf 7 personen rekenen wij per persoon:

€11,00

Kleine groepen.

Bij groepen onder 7 personen (minimaal 5) rekenen wij:

€13,50

Minimale leeftijd?

Onze minimale leeftijd is:

5 jaar

Reiskosten

Woont u binnen een straal van 10 km van Tilburg zuid dan rekenen we niets. Buiten een straal van 10 km rekenen we 0:39 cent per km. De eerste 10 km verrekenen wij niet.

Locatie

Wij komen de workshop aan huis geven. Wilt u liever op locatie? Dit is bespreekbaar, maar hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Bent u al helemaal enthousiast gemaakt en wilt u een workshop boeken? Vul dan uw gegevens in via het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een workshop boeken?

Cindy

+31 (0)6 44 87 52 00

John

+31 (0)6 27 18 83 50